Irodánk jogelődje 1993. április 1-én kezdte meg az építész tervezői tevékenységet betéti társaság cégformában. Akkoriban a Budapesti Műszaki Egyetem elvégzése után, már 2-3 éves kivitelezői és magántervezői tapasztalattal rendelkeztem.

Az első tíz évben 1-3 fős létszámmal dolgoztunk, 2003-ban a vállalkozás Kft-vé alakult, ekkor már a jelenlegi helyen volt az irodánk.

A fő tevékenységünk a kezdetektől az építészeti tervezés, ami az évek során kiegészült pályázatírással és az energetikai tanúsítással. A tervezésen belül az akadálymentesítés és a tűzvédelem szakterületén is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Természetesen a generáltervezési igényeknek megfelelően teljes körű és „hétpróbás” szaktervezői kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.

Már több éve fogadunk nyári gyakorlatra egyetemistákat, illetve ez évtől két PTE-s hallgató dolgozik és tanul irodánkban a duális képzési program keretében.

Büszkeségünk egy Leica 3D Disto lézeres mérőállomás, ami pontosabb és gyorsabb munkavégzést biztosítja a meglévő épületek felmérésekor.

tgy

Timár György